Siber Zekâ Bilgi Yarışması

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin siber güvenlik farkındalıklarının artırılmasının hedeflendiği ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek, en çok doğru cevabı en hızlı şekilde veren öğrencilerin ödüllendirileceği yarışmaya ait bilgiler için tıklayınız.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin siber güvenlik farkındalıklarının artırılmasının hedeflendiği ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek, en çok doğru cevabı en hızlı şekilde veren öğrencilerin ödüllendirileceği yarışmaya,

siberzeka.cbddo.gov.tr

bağlantısından başvuru yapılabilecektir.