Mrt

2. Dönem 1. Sınav Takvimi Yayınlandı. Takvime erişmek için haberimize tıklayınız.

Ock

Öğrenciler ara tatile girerken milli eğitim bakanlığı tarafından önerilen ve okullarda hazırlanan faaliyet planı belli oldu. Bu çerçevede öğrencilerimiz son haftayı eğlenerek, dinlenerek ve kendilerini geliştirerek geçirecekler. Sabah kahvaltı, santraç, furbol, voleybol ve film seyretme gibi etkinliklerle öğrenciler derslerin stresini atacak ve okula olan aidiyet hissiyatını güçlendirecekler.

Ock

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından öğrencilerimizin siber güvenlik farkındalıklarının artırılmasının hedeflendiği ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde üç ayrı kategoride gerçekleşecek, en çok doğru cevabı en hızlı şekilde veren öğrencilerin ödüllendirileceği yarışmaya ait bilgiler için tıklayınız.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Takvimi Belli Oldu. Tavkime ulaşmak için haberimize tıklayınız.

Nis

Tübitak Başvuruları İçin Son Gün 27 Nisan Saat 17.30. Projeye katılmak isteyen arkadaşların evrakları en hızlı şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders Programına Ulaşmak için Haberimize Tıklayınız.