Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Ahmet TOPKARAOĞLU rehberliğinde deprem konulu pano hazırlandı.

Deprem Panosu Hazırlandı

Şbt

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Birdaha yaşanmaması dileğiyle.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönem karneleri dağıtıldı.

Ock

5. sınıf öğrencilerinden gelen içerikler ile oluşturulan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dergisi 5. Sınıflar Özel Sayısı yayınlandı. Dergiye ulaşmak için haberimize tıklayınız.

Ock

Okulumuzda yapılan etkinlikler hız kaybetmeden devam ediyor. Bugün yapılan müzik yarışmasında öğrenciler çok eğlendiler. Birinci, ikinci ve üçüncü ekiplere ödülleri verildi. Kazanan öğrencileri öğrenme için haberimize tıklayınız.

Ock

Öğrenciler ara tatile girerken milli eğitim bakanlığı tarafından önerilen ve okullarda hazırlanan faaliyet planı belli oldu. Bu çerçevede öğrencilerimiz son haftayı eğlenerek, dinlenerek ve kendilerini geliştirerek geçirecekler. Sabah kahvaltı, santraç, furbol, voleybol ve film seyretme gibi etkinliklerle öğrenciler derslerin stresini atacak ve okula olan aidiyet hissiyatını güçlendirecekler.

Ock

Göstermiş oldukları başarılardan dolayı okulumuzda düzenli olarak seçilen haftanın yıldız öğrencisi bu hafta Yahya AKEL oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda düzenli olarak seçilen haftanın öğrencilerinde bu haftaki liste belli oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Listeye ulaşmak için haberimize tıklayınız.

Ock

Bakanlık tarafından gönderilen tanıtım ve bilgilendirme belgelerine ulaşmak için lütfen haberimize tıklayınız.

Ock

En Temiz Sınıf 5-B Seçildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Haftanın öğrencileri belli oldu. Tam listeye ulaşmak için haberimize tıklayınız.

Ock

Yıldız öğrenci Rüzgar CAN seçildi. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

En Temiz Sınıf 7-A Seçildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Haftanın öğrencileri belli oldu. Tam listeyi görmek için haberimize tıklayınız.