May

Turhal futsal ilçe seçmesinde final oynayan takımımız 2. lik elde etmiş olup Tokat il seçmesine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimize yarışmalarının devamında başarılar dileriz.

May

Satranç Egzersiz Çalışmalarımız Devam Ediyor.

Nis

Çocukla İletişim ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı Konularında Veli Seminerleri Yapıldı. Ayrıntılar ve dökümanlar için haberimize tıklayınız.

Nis

7 ve 8. sınıflarla rehberlik servisimiz tarafından yapılan motivasyon etkinliği ayrıntıları için haberimize tıklayınız.

Nis

Cengiz Topel ile Olan Maçı Kaybetmemize Rağmen Puan Üstünlüğü ile Yarı Finale Çıktık.

Nis

Özel Bilim ve İnovasyon Ortaokulunu 5-1 yendik. Mücadeleyi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz Futbol Turnuvasındaki İlk Maçını Kazandı. Turhal İmam Hatip Ortaokulu ile yapılan ilk maçı 3-2 yendik. Bu zorlu mücadeleyi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimize Ayakkabı Yardımı Yapıldı. Daha fazla görsel için haberimize tıklayınız.

Bu Aylık Rehberlik Panomuz

Nis

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerle etkili iletişim becerileri üzerine sınıf rehberlik etkinlikleri gerçekleştirildi. Akran zorbalığına maruz kalınmaması ve kaldıktan sonra bununla baş etme yöntemlerimizin neler olması gerektiği hakkında öğrencilerle çalışma yapılmıştır. Yapılan rehberlik etkinliğinden kısa notların yer aldığı broşürümüzü inceleyebilirsiniz.

Mrt

Öğretmenimiz Erdal ŞAHİN öğrencilerin mantıksal düşünme becerilerini geliştirmek için satranç eğitimleri vermeye devam ediyor.

Ara

Okulumuzda 8. sınıf velilerine yönelik okul rehberlik servisi tarafından seminer düzenlendi.

Ara

Rehberlik Panomuzun Bu Ay Konusu Bilinçli  Teknoloji Kullanımı