May

Ayın en temiz sınıfı 7-B seçildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda düzenli olarak seçilen ayın öğrencilerinde bu ayın öğrencileri listesi yayınlandı. Listeye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerin isimlerine ulaş ak için lütfen haberimize tıklayınız.

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü Nedeniyle Eğitim-Öğretime 1 Gün Ara Verildi

May

Bugün öğrencilere deprem tatbikatı düzenledi. Tatbikatta öğrenciler, sınıfta çök kapan pozisyonunu alarak ve okulu dikkatlice boşaltarak gerçek bir deprem durumunda nasıl hareket etmeleri gerektiğini uygulamalı olarak öğrendiler. Öğrenciler, bahçede yapılan sayım sırasında sağ salim bir şekilde toplandılar. Okul yönetimi, öğrencilerin katılımı ve başarılı performansıyla gurur duydu.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Tuba YAZICIOĞLU'nun rehberliğinde öğrencilerimiz ile birlikte 23 Nisan temalı pano hazırlandı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa GÜLEÇ hocamızın rehberliğinde 8. Sınıf öğrencileri arasında mancınık yarışması yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencileri okulumuzun furbol sahasını temizlediler. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi için etkinlikler düzenlendi.

Mrt

"1-7 MART  Deprem"  Haftası kapsamında saat 14:45 te eş zamanlı deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Şehit Enes Pelit Ortaokulunu 10-3 Yendik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz İlk Maçı 4-2 Yendiler. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni İbrahim ARSLAN öğrencilerin algoritmik düşünme becerileri kazanması için "Mayın Tarlası" etkinliği düzenledi.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Suna TOPRAK KILIÇ tarafından öğrencilerin meslekler hakkında bilgi sahibi olabilmesi için pano hazırlandı.

Şbt

Okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından dilimizin zenginlikleri konulu panolar hazırlandı.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Süleyman KEHÇİ rehberliğinde değerler kulübü panosu hazırlandı.